Fiul unui consilier judeţean din Arad, suspectat că ar fi condus o reţea de trafic de droguri

de Pacala Dana - Mediafax, Marian Buga - Mediafax

Foto: Publimedia (Andrei Spirache)

Reţeaua de traficanţi de droguri destructurată miercuri la Arad în urma percheziţiilor, când au fost ridicate pentru audieri 20 de persoane, ar fi fost condusă de Gabriel Lucaci, fiul consilierului judeţean PSD Cornel Lucaci, afirmă surse din rândul anchetatorilor.

Conform surselor citate, Gabriel Lucaci a fost ridicat de la domiciliul său din Arad, el locuind la altă adresă decât părinţii săi.

Contactat de corespondentul MEDIAFAX, consilierul judeţean Cornel Lucaci s-a declarat "şocat" de acuzaţiile care îi sunt aduse fiului său.

"Nu ştiam nimic despre percheziţii pentru că nu locuiesc la aceeaşi adresă cu fiul meu. Sunt şocat să aflu despre aceste acuzaţii. Astăzi (miercuri - n.r.) nu am vorbit deloc cu Gabriel", a declarat consilierul judeţean.

Audierile în acest caz continuă, anchetatorii anunţând că vor da publicităţii mai multe informaţii despre caz la finalul acestora.

Un număr de 22 de percheziţii au avut loc, miercuri, în Arad, în cadrul unei operaţiuni desfăşurate de poliţişti de la Crima Organizată şi procurori DIICOT vizând presupuşi traficanţi de droguri, fiind descoperit un laborator pentru droguri sintetice şi ridicaţi 20 de suspecţi.

Conform unor surse din rândul anchetatorilor, descinderi au avut loc, miercuri dimineaţă, la 22 de adrese din judeţul Arad, unde locuiesc presupuşi traficanţi de droguri.

La percheziţii au participat poliţişti de la Crimă Organizată şi procurori DIICOT, aceştia fiind sprijiniţi de SRI.

Conform surselor citate, 20 de suspecţi au fost ridicaţi, pentru audieri, între care un bărbat care ar fi liderul grupării de traficanţi de doguri.

În urma descinderilor, a fost descoperit un laborator pentru droguri sintetice, dar şi câteva sute de grame de mefedronă, afirmau sursele citate.

Anchetatorii cred că gruparea aproviziona piaţa locală cu mefedronă la un preţ de cuprins între 150 şi 200 de lei gramul.

 
Tag-uri:
lider
,trafic
,droguei

 

Versiune mobil | completa