Maşină lovită de tramvai în municipiul Arad, vatmanul şi un călător fiind răniţi uşor

de Andreea Tobias, Marian Buga - Mediafax

Foto: Mediafax (Marian Buga)

Un autoturism a fost lovit de un tramvai, vineri, în municipiul Arad, vatmanul şi un călător fiind răniţi uşor, fără a necesita îngrijiri medicale, în timp ce pentru scoaterea şoferului a fost nevoie de un echipaj de descarcerare întrucânt portiera a rămas blocată.

Tamponarea a avut loc pe Calea Aurel Vlaicu, din Arad, într-o intersecţie intens circulată, unde un şofer din Maramureş, în vârstă de 40 de ani, a făcut un viraj de întoarcere pe celălalt sens de mers, traversând linia de tramvai printr-un loc nepermis, moment în care a fost surprins de o garnitură aflată în mişcare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Tramvaiul a lovit maşina în portiera şoferului, care a fost deformată şi a rămas blocată, astfel că a fost nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare al pompierilor pentru scoterea şoferului.

Bărbatul aflat la volanul maşinii nu a fost rănit, însă vatmanul şi un pasager au suferit răni uşoare, zgârieturi, în urma impactului dintre cele două vehicule. Cei doi nu au necesitat îngrijiri medicale.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Arad, Ovidiu Liber, evenimentul a fost înregistrat drept tamponare, pentru că nimeni nu a primit îngrijiri medicale.

Poliţiştii spun că şoferul maramureşean a efectuat o manevră greşită, pentru că a întros maşina printr-un loc nepermis şi fără să se asigure.

Traficul rutier nu a fost afectat, iar circulaţia tramvaielor a fost oprită pentru scurt timp, până la efectuarea cercetărilor.

 
Tag-uri:
tramvai
,tamponare
,

 

Versiune mobil | completa