O ambulanţă a fost implicată într-un accident rutier petrecut în Drobeta Turnu Severin. O asistentă a fost rănită

de Oana Mitu, Andreea Unturica - Mediafax

Foto: Mediafax (Gabriel Petrescu)

O ambulanţă care transporta o adolescentă de 16 ani către Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin a fost implicată într-un accident rutier petrecut din cauza unui şofer care nu a acordat prioritate autosanitarei, primele informaţii arătând că asistenta echipajului a fost rănită la picior.

Accidentul s-a produs, duminică după-amiază, pe Splaiul Mihai Viteazu, din Drobeta Turnu Severin, primele informaţii indicând că o maşină nu a acordat prioritate autospecialei care se îndrepta spre Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin şi a lovit-o frontal, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi, autospeciala transporta spre spital o adolescentă de 16 de ani, din localitatea Recea, aceasta având o colică apendiculară.

În urma accidentului, asistenta echipajului a fot rănită la picior, un alt echipaj de la SAJ Mehedinţi deplasându-se la faţa locului pentru a o prelua atât pe asistentă, cât şi pe tânăra care urma să ajungă la spital.

La ora transmiterii acestei ştiri, poliţiştii fac cercetări la faţa locului pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

 
Tag-uri:
ambulanţă
,accident
,

 

Versiune mobil | completa