Primăria Arad vinde la licitaţie 80 de tone de fier vechi scos din două pasaje rutiere reabilitate

de Andreea Tobias, Marian Buga - Mediafax

Foto: Publimedia (Octav Ganea)

Primăria Arad a postat pe site-ul instituţiei un anunţ de licitaţie publică cu strigare, prin care ar urma să vândă aproximativ 80 de tone de material feros rezultat din reabilitarea a două pasaje rutiere, care fac legătura între zona centrală a oraşului şi cartierele Micălaca şi Grădişte, peste linii de tramvai şi linii de tren, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit anunţului, preţul de strigare va fi de 80 de bani pe kilogram, astfel că s-ar obţine aproximativ 64.000 de lei din vânzarea fierului vechi, compus mai ales din balustrade demontate pentru că au fost schimbate.

Banii obţinuţi vor intra în bugetul local.

Licitaţia va avea loc în 2 iulie, la ora 12.00, la sediul Primăriei, iar participanţii trebuie să depună la înscriere, drept garanţie, 5 la sută din valoarea fierului vândut.

În urmă cu doi ani, Primăria Arad a mai vândut 70 de tone de fier vechi, rezultat din reabilitarea Podului Traian, un pod istoric cu o vechime de peste un secol. Atunci, preţul de pornire la licitaţie a fost de 1,07 lei pe kilogram, în timp ce firma câştigătoare a oferit 1,12 lei, astfel că suma încasată a fost de 78.400 lei, bani care au intrat în bugetul local.

 
Tag-uri:
primărie
,vânzare fier
,

 

Versiune mobil | completa