Pulpe de pui vândute la licitaţie de Finanţele Publice Arad, cu 4,65 de lei kilogramul

de Andreea Tobias, Marian Buga - Mediafax

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice (AJFP) Arad a vândut, joi, prin licitaţie publică, o cantitate de 20.000 de kilograme de pulpe de pui, la preţul de 4,65 de lei kilogramul, un singur ofertant participând la licitaţie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

AJFP Arad a publicat, miercuri, un anunţ de licitaţie pentru produse perisabile, respectiv 20 de tone de pulpe de pui cu spate, congelate, termenul de depunere a ofertelor fiind joi, ora 12.00, însă doar o firmă s-a prezentat la licitaţie.

Astfel, la ora 14.00, când a fost deschis plicul cu oferta, s-a stabilit că preţul de vânzare a cărnii va fi de 4,65 de lei kilogramul, plus TVA, faţă de preţul de pornire de 3,4 lei anunţat în ziua precedentă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al AJFP Arad, Călin Arusti, carnea a fost confiscată de la o firmă care are datorii la stat şi a fost valorificată în regim de urgenţă, fiind un produs perisabil.

Firma câştigătoare a licitaţiei, care a plătit pentru marfă aproximativ 90.000 de lei, va comercializa carnea prin magazine, termenul de valabilitate fiind aprilie 2014.

În magazinele din Arad, pulpele de pui cu spate costă, în medie, 12 lei kilogramul.

 
Tag-uri:
pulpe pui
,licitaţie
,

 

Versiune mobil | completa