Tânărul din Arad care ar fi bătut un profesor universitar a fost internat pentru expertiză psihiatrică

de Adina Oşan, Marian Buga - Mediafax

Foto: Mediafax (Liviu Chirica)

Tânărul din Arad care ar fi bătut o femeie profesor universitar, peste care a intrat în biroul din şcoală, a fost reţinut pentru 24 de ore, el fiind internat, joi, la cererea procurorilor, într-un spital de specialitate pentru o expertiză psihiatrică, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit poliţiştilor arădeni, suspectul de 26 de ani a fost prins de către poliţiştii din Nădlac, el fiind reţinut, miercuri, pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă de reţinere.

Potrivit Biroului de presă al Poliţiei Judeţene Arad, suspectul a fost internat, joi, la carerea procurorilor, pentru o expertiză psihiatrică.

"Bărbatul a fost internat într-un spital de specialitate pentru o expertiză psihiatrică, pentru a se stabili dacă a acţionat cu discernământ în momentul comiterii faptei", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene, Ovidiu Liber.

În urma unei plângeri depuse de către victimă, bărbatul este cercetat pentru loviri şi alte violenţe, dar şi pentru furt, pentru că ar fi sustras telefonul femeii după agresiune.

Femeia profesor universitar, în vârstă de 43 de ani, a ajuns la spital după ce ar fi fost bătută, marţi dimineaţă, de un fost student, chiar în biroul său, martorii solicitând ajutor la 112, suspectul, care a fugit cu telefonul mobil al victimei, fiind prins.

Agresiunea a fost raportată la 112 de către angajaţi ai Universităţii "Aurel Vlaicu" din Arad, care spun că au fost martori când un bărbat a intrat în biroul profesoarei şi a agresat-o fizic.

Incidentul a avut loc în clădirea universitară din cartierul Micălaca, iar profesoara le-a declarat ulterior poliţiştilor că agresorul este un fost student.

Femeia a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, colegi ai acesteia afirmând că a fost lovită cu pumnii de către bărbat, ea având leziuni vizibile la faţă şi la cap.

 
Tag-uri:
agresor
,expertiza
,

 

Versiune mobil | completa