Timişoara: Cei doi soţi morţi în accidentul din Muntenegru au fost aduşi acasă

de Adina Oşan, Liliana Iedu

Foto: Mediafax (Savo Prelevic)

Două maşini ale Jandarmeriei au adus, miercuri, la Timişoara, sicriele cu trupurile neînsufleţite ale soţilor Mircea şi Doina Luminiţa Ardelean, care au murit în accidentul de autocar din Muntenegru.

Trupurile neînsufleţite au fost depuse la casa funerară de pe strada Palmierilor din Timişoara, aflată într-un cartier mărginaş al municipiului.

Potrivit familiei, înmormântarea celor doi timişoreni va avea loc joi după-amiază, în Cimitirul Eroilor.

Mircea şi Luminiţa Doina Ardelean, ambii în vârstă de 68 de ani, din Timişoara, erau pensionari, însă de meserie au fost ingineri constructori.

Vecinii lor din blocul din municipiu unde locuiau de 30 de ani spun că ei erau iubiţi şi respectaţi.

"Îi cunoaştem pe soţii Ardelean şi am auzit nenorocirea. Stau în acest bloc de 30 de ani, de când s-a construit blocul. Au fost ingineri constructori şi au doi băieţi. Unul locuieşte la Timişoara, iar celălalt la Bucureşti. Unul dintre băieţi le-a plătit excursia", a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, una dintre vecine.

Vecinii spun că soţii Ardelean erau pasionaţi de călătorii şi că cei doi copii ai lor le plăteau destul de des excursii. În trecut, spun vecinii, ei au mai fost plecaţi în Egipt, cu aceeaşi firmă de turism.

Un autocar cu turişti români s-a răsturnat într-o prăpastie duminică, în jurul orei 18.00, ora României, în urma accidentului pierzându-şi viaţa 18 persoane, iar alte 29 fiind rănite.

 
Tag-uri:
accident
,victime
,

 

Versiune mobil | completa