Trei persoane audiate la DIICOT Timişoara după percheziţii la o grupare suspectată de proxenentism

de Pacala Dana - Mediafax, Liliana Iedu

Foto: Publimedia (Andrei Spirache)

Trei persoane sunt audiate, luni, la sediul DIICOT Timişoara, în urma unor percheziţii care au vizat o grupare suspectată de proxenetism, anchetatorii spunând că membrii acesteia racolau tinere printr-o reţea de socializare, după care le sechestrau şi le obligau să se prostitueze.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, trei percheziţii au avut loc, luni dimineaţă, la Timişoara, la membrii unei grupări suspectate de proxenetism, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Conform surselor citate, mai multe fete au fost racolate printr-o reţea de socializare şi apoi sechestrate şi obligate să se prostitueze, printre acestea fiind şi o minoră. Fetele proveneau, de obicei, din familii dezorganizate.

Aceleaşi surse spun că, dacă tinerele nu respectau indicaţiile, erau bătute, iar una dintre fete ar fi fost sechestrată timp de o lună într-un apartament din Timişoara şi obligată să se prostitueze, ea reuşind să fugă după ce un client a uitat să încuie uşa.

În urma percheziţiilor, trei persoane au fost duse la audieri la sediul DIICOT Timişoara.

La percheziţii au participat poliţiştii de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate, împreună cu trupele SAS.

 

 

Versiune mobil | completa