Adrian Ţuţu a câştigat finala "Românii au talent". Vezi aici momentele celorlalţi finalişti

Adrian Ţuţu a câştigat finala "Românii au talent". Vezi aici momentele celorlalţi finalişti

Adrian Ţuţu a câştigat finala concursului "Românii au talent" de la Pro TV. Următoarele locuri în preferinţele spectatorilor au fost ocupate de Narcis Iustin Ianău şi Valentin Dinu. Vezi mai jos momentele celorlalţi concurenţi din finală.
După o finală incendiară în care toţi concurenţii s-au prezentat admirabil, în urma voturilor publicului şi după o luptă strânsă, pe primul loc la "Românii au talent" s-a clasat Adrian Ţuţu. Dintre cei 12 finalişti publicul a desemnat un singur câştigător, care a meritat să intre în posesia a 120.000 de euro, pe Adrian Ţuţu.

Pe următoarele două locuri în finala "Românii au talent" s-au situat Narcis Iustin Ianău şi Valentin Dinu, care au impresionat din nou publicul, telespectatorii şi juriul cu vocile lor deosebite. "Mă simt foarte emoţionat. Nu mai am cuvinte. Vă mulţumesc din tot sufletul. Sper ca toate piesele mele să aibă un mesaj bun pentru voi", a spus emoţionat Adrian Ţuţu, când a aflat că este câştigător al show-ului "Românii au talent".

Adrian Ţuţu, în vârstă de 19 ani, a venit la preselecţia "Românii au talent" deoarece pe scenă se simte mai aproape de părinţii săi. Este orfan de la o vârstă fragedă. Şi-a pierdut ambii părinţi când nu împlinise 5 ani. O vreme a rămas în grija bunicii iar apoi s-a hotărât să ia viaţa în piept şi s-a mutat singur în apartamentul lăsat de părinţii lui. A muncit pe şantier, însă nicio clipă nu a renunţat la pasiunea lui: muzica. El crede că pasiunea pentru cântat a moştenit-o şi şi-a descoperit-o la 14 ani când a compus o piesă pentru părinţii lui.

Mai mult, pe MEDIAFAX

 

 

Versiune mobil | completa