Bryan Adams va deveni tată pentru prima oară

Bryan Adams va deveni tată pentru prima oară

Artistul canadian are de câţiva ani o relaţie cu asistenta lui personală, Alicia Grimaldi, iar bebeluşul se va naşte în luna mai.

"Asistenta personală a lui Bryan, Alicia Grimaldi, este însărcinată şi va naşte în luna mai. Mulţi dintre prietenii lor nici nu ştiu că ei formează un cuplu, dar cei doi locuiesc deja împreună, în reşedinţa cântăreţului", a declarat o sursă.Bryan Adams nu a dorit să comenteze aceste informaţii, cântăreţul fiind renumit pentru faptul că nu face niciodată declaraţii despre viaţa lui personală.

Bryan Adams este unul dintre cei mai faimoşi cântăreţi şi compozitori canadieni, iar printre marile lui pasiuni se numără şi fotografia. Cele mai cunoscute albume ale sale sunt "Reckless", "18 till I die", şi "Waking up the neighbours". "Everything I do, I do it for you", piesa care s-a clasat pe primul loc timp de 16 săptămâni consecutiv în UK Single Charts, constituie un record pentru artistul canadian. Compoziţiile sale au fost nominalizate de trei ori la Oscar şi de cinci ori la Globurile de Aur.Într-o carieră de peste 30 de ani, albumele şi discurile single lansate de Bryan Adams s-au vândut pe plan mondial în peste 100 de milioane de exemplare.

 

 

Versiune mobil | completa