Cel mai tare film de acţiune din toate timpurile: Robocop, Matrix, Terminator, Spiderman si Transformers în aceeaşi peliculă (VIDEO)

Cel mai tare film de acţiune din toate timpurile: Robocop, Matrix, Terminator, Spiderman si Transformer in aceeasi pelicula (VIDEO)

Ce spuneţi de un film în care cei mai tari eroi ai peliculelor din ultimii ani s-ar întâlni? Robocop cu agilitatea lui Spidermen, capacităţile lui Neo din Matrixul fraţilor Wachowski şi cu duritatea cyborgului Terminator creat de James Cameron. Iar ca reţeta să fie completă roboţii-maşini din Transfomers sunt în gena eroului. Deşi pare incredibil, combinaţia absolută a fost reuşită în laboratoarele de la Bollywood, patria filmului indian.

Endhiran (ROBOTUL) este una din cele mai noi producţii asiatice, având premiera la sfârşitul lui 2010. Filmul urmăreşte aventurile unui robot care în urma unui accident "dobândeşte sentimente". Şi de aici începe un adevărat măcel. Efectele speciale şi scenele de luptă (unele incredibil de absurde) nu au reuşit să atragă atenţia occidentalilor. După primul weekend în care a rulat în cinematografele de peste ocean, ROBOTUL indian abia a scos 2 milioane de dolari. Capodopera de la Bollywoond a fost însă foarte bine primită în India şi în spaţiul ex-sovietic. De aici a reuşit să adune 90 de milioane de dolari, de două ori mai mult decât s-a investit în film.

"Succesul" a fost asigurat şi de distribuţia de lux. Rolul principal a fost jucat de super vedeta indiană Rajnikant, al doilea cel mai bine plătit actor din Asia după Jackie Chan. Acesta a fost ajutat de Aishwarya Rai, fostă Miss World, una din reginele de la Bollywood.

 

 

Versiune mobil | completa