Cum a slăbit Mistreţu' de la „Cronica Cârcotaşilor” 13 kg în mai puţin de 2 luni

Cum a slăbit Mistreţu' de la „Cronica Cârcotaşilor” 13 kg în mai puţin de 2 luni

Pentru a ajunge la greutatea de 87 de kg, actorul Octavian Pascuţ a apelat la un regim alimentar personalizat, bazat pe chefir.

Sătul de regimuri de slăbit luate de pe internet care nu dădeau rezultate, Octavian Pascuţ, cunoscut drept Mistreţu' de la "Cronica Cârcotaşilor", a apelat la o dietă personalizată, bazată pe chefir, pentru a scăpa de kilogramele în plus. Actorul avusese iniţial 100 de kilograme, dar după ce a urmat sfaturile nutriţionistului Lygia Alexandrescu, acul cântarului a indicat 87 de kilograme.

"Ultima dietă înainte de asta a durat cam două luni şi nu s-a întâmplat mai nimic, adică cele trei-patru kilograme pierdute nu prea pot fi puse la socoteală", a declarat pentru gândul cârcotaşul. Decizia de a începe regimul cu chefir a fost mai mult din considerente de natură medicală, precizează artistul. "Erau nişte indici cum ar fi colesterol, transaminaze, trigliceride care stăteau sudate parcă, dincolo cu mult de maxim. Indici de «beţiv gurmand dezordonat», cum îmi place mie să glumesc. Cu toate că nu am exagerat nici cu alcoolul şi nici cu mâncarea grasă, nu am reuşit să-mi revin. Aşa că după o experienţă «autodidactă» pe internet, am apelat la un medic specialist", menţionează Octavian Pascuţ. Astfel, cu o dietă echilibrată din punct de vedere nutriţional, cârcotaşul a reuşit să slăbească 13 kilograme, în mai puţin de două luni. "Doctoriţa speră să ajung la 75 de kilograme", precizează Mistreţu'.

Mai mult, pe GÂNDUL

 

 

Versiune mobil | completa