Îţi place aventura? 5 joburi pentru cei care vor să muncească şi să se distreze !

Îţi place aventura? 5 joburi pentru cei care vor să muncească şi să se distreze !

Oricat de greu ar parea sa gasesti ceva de acest gen, nu este imposibil. Nu ai birou, nu ai sefi care sa te bata la cap si, cu siguranta, nu cazi in rutina unei zile obisnuite la serviciu. Iata mai jos cateva joburi care iti permit sa imbini utilul cu placutul, adica poti si sa calatoresti, dar sa-ti castigi si existenta.

Scriitor/Jurnalist sau fotograf freelancer

Poti sa urmezi o cariera in care sa si calatoresti, dar sis a castigi bani, daca optezi pentru o activitate de freelancer.

Fie ca esti scriitor sau jurnalist si vinzi materiale diferitelor publicatii din cele mai indepartate si interesante zone ale lumii, fie ca esti fotograf si imortalizezi pe pelicula lucruri si situatii pe care nimeni nu le are, acest gen de ocupatie iti poate aduce multi bani.

Pe langa asta, iti faci singur programul, calatoresti in zonele cele mai fierbinti ale lumii si cu siguranta nu te vei plictisi. Singura problema este, la inceput, sa faci rost de banii cu care sa pleci in prima misiune pentru a face primele fotografii/materiale.Asistenta medicala in misiuni

Asistentele medicale sunt la mare cautare indiferent de tara din care provin. Iar daca te-ai saturat de sistemul de sanatate de la noi si-ti place aventura, iti poti cauta un job intr-o misiune dintr-o tara saraca, mai indepartata, unde poti sa-ti experimentezi cu siguranta lucruri diferite fata de ce faceai in tara.

Citeşte mai multe pe www.incont.ro

 

 

Versiune mobil | completa