Oana Zavoranu joaca intr-o telenovela inspirata din viata ei. Nu vor lipsi scenele de sex şi nici relaţia cu Pepe

Oana Zavoranu joaca intr-o telenovela inspirata din viata ei. Nu vor lipsi scene de sex

Oana este asaltata de propuneri venite din partea televiziunilor autohtone, insa vedeta negociaza intens, alaturi de managerul ei Anamaria Prodan, pentru viitorul sau proiect cinematografic. Se zvoneste ca divortul cu scandal dintre cei doi i-ar fi rotunjit Oanei veniturile din cont, iar acestea continua sa creasca. Telenovela Oanei va avea toate amanuntele picante din viata ei alaturi de Pepe, de unde nu vor lipsi nici scenele de sex , mai ales ca nu va mai fi nimeni care sa o critice si sa o mustreze pentru gesturile actoricesti.

"Am plecat de la Acasa TV din cauza lui. Mi-am distrus cariera pentru el. Nu suporta sa ma vada ca ma pup cu unul si cu altul in telenovele. Era de o gelozie crasa. Acum sunt libera sa ma mamelesc in telenovele cu cine vreau! ", spune Oana.

Dorinta Oanei de a realiza o telenovela biografica a pornit de la faptul ca Pepe i-a interzis sa mai joace in filme, el fiind un sot gelos ce nu suporta sa isi vada sotia in scene de amor cu alti actori. Povestea divortului dintre Oana si Pepe continua, desi cei doi nu mai locuiesc sub acelasi acoperis, fiecare mutandu-se din casa in care locuiau de aproape sase ani. In urma cu patru ani, Oana Zavoranu a vrut sa faca telenovela "Oana" la un post de televiziune manageriat de Teo Trandafir, unde Pepe juca alaturi de ea, in postura de sot. Proiectul nu s-a realizat atunci, insa Oana este acum decisa sa dea lovitura cu telenovela ei.

sursa: apropo.ro

 

 

Versiune mobil | completa