“Românii au talent”. Concurenţă pentru Iustin Ianău, băiatul care a uimit România: Rebeca, fetiţa de 6 ani, Marian – studentul de 19 şi Valentin, spălătorul de maşini

“Românii au talent”. Concurenţă pentru Iustin Ianău, băiatul care a uimit România: Rebeca, fetiţa de 6 ani, Marian – studentul de 19 şi Valentin, spălătorul de maşini

Lacrimi în debutul celei de-a patra ediţii a show-ului "Românii au talent". Cei care au plâns au fost patru orfani - Jumpy, Tomix, Lolly şi Supapă - , pe care-i leagă sângele, prietenia şi pasiunea pentru dans. Băieţii, reuniţi sub numele de 3Style Crew, vin din Vulcan, Petroşani şi dansează break dance pentru a-şi câştiga pâinea. Singuri îşi fac singuri coregrafiile, singuri îşi aleg şi piesele şi se mişcă după ideile lor. Pe scena de la "Românii au talent" au fost pe rând aspirator, fax ori maşină de scris. "Mi-ar plăcea să ştiu să dansez ca voi", le-a spus încântat Andi Moisescu celor patru, în vreme ce Mihai Petre i-a făcut să plângă atunci când le-a zis băieţilor că sunt "un exemplu puternic de reuşită".

Vezi aici cum 3 Style Crew danseaza breakdance

Marian Vasilescu a fost o altă surpriză a serii.

Băiatul de 19 ani, care a spus despre sine că-i jumătate arab şi jumătate bănăţean, a topit asistenţa când a cântat "Use Somebody" al trupei Kings of Leon. "Cred în talentul tău", i-a spus Andra şi cu două Da-uri, el a trecut în etapa următoare a show-ului.Vezi aici cum Marian Vasilescu cantă "Use Somebody"

La fel şi spiriduşul blond şi ştirb, Carina Cosma, care, la 7 ani, s-a mişcat pe scenă ca o zvârlugă. "Improvizez" a spus copila în faţa juriului amuzat de energia fetiţei.

Show-ul cu numărul patru a adus în faţa publicului şi concurenţa pentru "Veveriţele vesele", trupa de drama queen prezentă în prima ediţie. Trei bărbaţi costumaţi în poliţist, tâlhar şi "piţi" cu părul roz au stârnit hohote de râs ale asistenţei. Cu pantomima muzicală intitulată "Foc încrucişat" pentru care a obţinut trei DA-uri din partea juraţilor Brigada 2/ 3 & Master Red a trecut în etapa următoare. "De departe sunteţi cel mai bun număr de comedie pe care l-am văzut", le-a spus bărbaţilor Andi Moisescu.Vezi aici Grupul umoristic Brigada 2/3 & Master Red

Mai departe merge şi Cristian Gomboşan, un tânăr cu o poveste de viaţă pe măsura vocii sale - impresionantă. Bărbatul, în vârstă de 25 de ani, n-a avut niciodată o casă. Locuieşte la teatru, alături de părinţii lui, mama fiindu-i imobilizată. Elev la seral în clasa a X-a şi "actor în devenire" cum s-a prezentat, Cristian a ridicat sala în picioare când a cântat piesa "Il Mondo". "Am pierderi de memorie din cauza problemelor pe care le am acasă", a explicat el în culise motivul pentru care nu a renunţat la caietul cu versuri din mână.

Ediţia de vineri seară a fost prilej pentru trei puşti din Constanţa să demonstreze ce ştiu. Sportivi ai Clubului Farul Constanţa, băieţii au executat admirabil un număr de gimnastică aerobică care i-a trimis direct în etapa următoare a show-ului "Românii au talent".Acolo o vor întâlni şi pe Maria Rebeca Neacşu, fetiţa de 6 ani cu voce de soprană.

Vezi aici cum cântă Maria Rebeca Neacşu, prinţesa cu voce de aur

Citeşte mai multe pe Gândul

 

 

Versiune mobil | completa