Sex pe platoul de filmare: Julie Christie şi Donald Sutherland au făcut sex la filmările thriller-ului "Don’t look now"

Sex pe platoul de filmare: Julie Christie şi Donald Sutherland au făcut sex la filmările thriller-ului "Don’t look now" Foto: telegraph.co.uk

Potrivit unei cărţi recent publicate, scena de sex filmată de Julie Christie şi Donald Sutherland pe platoul de filmare al peliculei "Don't look now" este un act sexual în toată regula. După 40 de ani, un jurnalist a scris pe blogul despre mărturisirile făcute de Peter Bart în cartea "Infamous Players. A Tale of Movies, the Mob, (and Sex)".

Bart povestea în carte că scena de sex filmată pentru thriller-ul "Don't look now" în 1973 a avut loc cu adevărat, de aceea a lăsat impresia unor sentimente reale pe ecran. Peter Bart a precizat în volum că informaţia nu se bazează pe zvonuri, ci pe propria-i experienţă, el aflându-se pe platouri când s-a filmat faimoasa scenă, în calitate de director Paramount Pictures. El scrie că atunci când a ajuns pe platou, regizorul i-ar fi spus: "o zi bună pentru a veni la lucru".

Protagonistul scenei, actorul Donald Sutherland a negat spusele lui Peter Bart şi a declarat public că "nu e adevărat nimic din spusele acestuia, nu e adevărată partea cu sexul". De altfel, artistul neagă prezenţa lui Peter Bart pe platou la filmarea acelei scene. "De la început până la sfârşit au fost doar patru oameni pe platou: regizorul, cameramanul, Christie şi eu."

 

 

Versiune mobil | completa