Simona Sensual: Vor 1001 de bărbaţi să mă.... şi cel pe care îl iubesc nu

Simona Sensual: Vor 1001 de bărbaţi să mă.... şi cel pe care îl iubesc nu

"Barbatul vietii ei", Nicu Maharu, o bruscheaza, o alunga, o alinta cu cate o palma-doua - asa de control, dar Simona il iubeste si il vrea langa ea. O sursa a furnizat echipei Happy Hour imagini filmate cu camera ascunsa in care cei doi iubiti aproape logoditi si vesnic despartiti se fugaresc ca Tom si Jerry.Simona Sensual, din pacate, e in rolul lui Tom: pisica bleaga ce incearca orice, dar ORICE, sa isi prinda soricelul si tot nu reuseste.

"De n-oi muri eu odata , de n-oi face infarct scapi de mine... de n-oi face eu infarct si o sa cad pe jos din cauza ta. O sa fac odata un infarct si ai sa vezi ca mor, mai bine ma bagi la soc electric si mor si gata", ii spune indragostita Sensuala lui Maharu.

Si cu toate ca raspusurile lui Maharu sunt toate variante ale lui "lasa-ma in pace", ea continua: "Auzi ma iubi, ti-ar placea sa fiu o dansatoare pe boxe? Vrei sa fiu vanzatoare ca sa ma iubesti? Vrei sa fiu chelnerita? Ce vrei sa fiu? Pot sa fiu orice, daca esti fericit eu pot sa fiu si chelnerita, nu ma interseaza ca nu e greu".

Vezi AICI cum incearca Simona sa se faca iubita de Maharu!

 

 

Versiune mobil | completa