BC Timişoara, victorie în Liga Balcanică, dar ratează sferturile

DIANA STOICA / MEDIAFAX FOTO Echipa de baschet masculin BC Timişoara a învins, marţi, pe teren propriu, formaţia muntenengreană KK Mornar Bar, scor 88-73 (46-31), dar în pofida succesului a ratat calificarea în sferturile Ligii Balcanice. Marcatori: BC Timişoara – Jovanovici 17 puncte, Spralja 17, Archie 16, Sarovici 14, Păltinişanu 12, Dragoş 6, Dodoc 3, Cuici 3 KK Mornar – Barovici 15 puncte, Jelenici 12, Pavici 12, Radosavljevici 11, Scott 9, Damjanovici 6, Ivanovici 5, Sarajlija 3. În afara victoriei de pe teren propriu, pentru a se califica în sferturi, bănăţenii depindeau şi de un alt rezultat din grupă, adică un succes al celor de la OKK Belgard, în deplasarea de la Rilski Sportist. OKK a pierdut însă, cu 87-70 (38-27), iar Rilski a fost echipa care a mers mai departe, cu 16 puncte. La fel s-a calificat şi adversara timişorenilor de marţi, KK Mornar, de pe locul secund, cu 16 puncte. BC Timişoara a încheiat campania din Liga Balcanică, după 10 meciuri, cu un bilanţ de cinci victorii şi cinci înfrângeri, şi 15 puncte în clasament, cu care a ocupat locul 4. Prima clasată din fiecare dintre cele două grupe s-a calificat direct în Final Four, iar echipele de pe locurile 2-3 vor juca încrucişat, pentru ultimele două locuri disponibile. În sezonul trecut, România a fost reprezentată în Liga Balcanică de BC Mureş, care nu a trecut însă de faza grupelor.

Echipa de baschet masculin BC Timişoara a învins, marţi, pe teren propriu, formaţia muntenengreană KK Mornar Bar, scor 88-73 (46-31), dar în pofida succesului a ratat calificarea în sferturile Ligii Balcanice.

Marcatori:

BC Timişoara - Jovanovici 17 puncte, Spralja 17, Archie 16, Sarovici 14, Păltinişanu 12, Dragoş 6, Dodoc 3, Cuici 3

KK Mornar - Barovici 15 puncte, Jelenici 12, Pavici 12, Radosavljevici 11, Scott 9, Damjanovici 6, Ivanovici 5, Sarajlija 3.

În afara victoriei de pe teren propriu, pentru a se califica în sferturi, bănăţenii depindeau şi de un alt rezultat din grupă, adică un succes al celor de la OKK Belgard, în deplasarea de la Rilski Sportist. OKK a pierdut însă, cu 87-70 (38-27), iar Rilski a fost echipa care a mers mai departe, cu 16 puncte. La fel s-a calificat şi adversara timişorenilor de marţi, KK Mornar, de pe locul secund, cu 16 puncte.

BC Timişoara a încheiat campania din Liga Balcanică, după 10 meciuri, cu un bilanţ de cinci victorii şi cinci înfrângeri, şi 15 puncte în clasament, cu care a ocupat locul 4. Prima clasată din fiecare dintre cele două grupe s-a calificat direct în Final Four, iar echipele de pe locurile 2-3 vor juca încrucişat, pentru ultimele două locuri disponibile.

În sezonul trecut, România a fost reprezentată în Liga Balcanică de BC Mureş, care nu a trecut însă de faza grupelor.

 

 

Versiune mobil | completa