L-a "ucis" pe Iancu! Acum îl caută fanii Dinamo şi U Cluj

L-a "ucis" pe Iancu! Acum îl caută fanii Dinamo şi U Cluj

Galeriile lui Dinamo şi Universitatea Cluj se vor revedea mâine. Este un meci în care Jandarmeria nu prea ar avea de ce să-şi facă probleme, pentru că cele două "tiffoserii" sunt înfrăţite. Altul este motivul de îngrijorare pentru forţele de ordine, anume protecţia extremistului maghiar Csibi Barna. Fanaticii celor două peluze vor să-l caute pe acesta în ziua meciului.

Imediat după gestul lui Csibi Barna, acela de a spânzura în centrul oraşului Miercurea-Ciuc o păpuşă care-l înfăţişa pe Avran Iancu, mai multe peluze ale echipelor din Liga I au luat atitudine. Pe rând, ultraşii rapidişti, cei ai Oţelului, dar şi cei de la "U" Cluj şi Dinamo au afişat mesaje prin care înfierau cele întâmplate de ziua naţională a Ungariei şi acuzau autorităţile pentru impasibilitatea arătată.

Mâine, "U" Cluj şi Dinamo se vor întâlni de la ora 20:30, iar liderii celor două peluze vor să organizeze încă din zori un commando care să plece în căutarea lui Csibi Barna. Aceştia s-au şi interesat dacă Barna a ajuns la Abrud, lângă Alba Iulia, acolo unde extremistul a fost mutat disciplinar cu seviciul.

Citeşte mai multe pe www.prosport.ro

 

 

Versiune mobil | completa