Mutu, înregistrat de SRI în dosarul unui interlop arestat pentru fapte comise cu violenţă

Mutu, înregistrat de SRI în dosarul unui interlop arestat pentru fapte comise cu violenţă

Abia revenit pe teren la Fiorentina, Mutu este implicat şi într-un alt "meci". Mutu a fost înregistrat de SRI în dosarul interlopului Nuredin Beinur, scrie www.prosport.ro care citează Adevărul. Discuţiile dintre cei doi arată că fotbalistul este în relaţii strânse cu cel arestat pentru fapte comise cu violenţă

Interlopul îi plăteşte masa lui Mutu, se ocupă de afacerea cu bijuterii a Consuelei, dar şi profită de imaginea "Briliantului".

Discuţia dintre cei doi a avut loc pe 12 mai 2010, informează sursa citată, la o lună după ce Mutu a fost suspendat pentru consum de sibutramină

VEZI MAI JOS o parte din STENOGRAMA prezentată de Adevărul

Nuredin Beinur: Ia zi, mă, cumetre, mă, unde umbli, mă, nenorocit mic care eşti?

Adrian Mutu: Ce faci, mă, cumetre?

N.B.: Ce dracu', mă? A... te aştept, mă, poate dăm o fugă în Turcia că vor să facă unii un reportaj cu tine în Turcia şi-ţi plăteşte toate astea, bilet de avion, cutare, tot, tot, tot.

A.M.: Îmi dă şi caşcaval?

N.B.: Păi, o să-ţi dea şi caşcaval dacă e! Da, mă, dar eu m-am gândit la alte variante! Că eu am nişte miliardari acolo şi să-ţi dea nişte case pe acolo, că chipurile stai într-o zonă... unii care fac o zonă rezidenţială, ai înţeles? Şi îţi dau cadou, ce p... mea! Şi uite, domne, stă Mutu aicia şi a zis "Băi, dacă vreţi să vindeţi case, îi daţi lu' ăsta cadou şi vindeţi mai repede!"

A.M.: Îhî.

N.B.: Păi da. De-aia, poate dăm o fugă săptămâna viitoare când vii. Şi ţi-am găsit şi combinaţie pentru Consuelo cu aurul.

A.M.: Da?

N.B.: Cu briliantele şi cu astea aici. Cu prietenii mei aici. A zis "cum, am, alea le fac eu!" Ce, i-am arătat eu un model "Ce, mă, le fac pe astea cum vrei tu şi când vrei tu!" Ai înţeles?

În discuţia dintre cei doi, Mutu este numit Mutulică, Gogu sau nenorocit mic.

 

 

Versiune mobil | completa