Valentin Velcea: Timişoara şi-a arătat colţii, jucătorii vor să demonstreze că merită să joace în Liga I

de Luminita Turcu

Foto: Mediafax (Cosmin Dan)

Tehnicianul Valentin Velcea a declarat, vineri seară, la Dolce Sport, că ACS Poli Timişoara şi-a arătat colţii în meciul cu Dinamo, scor 2-0, din prima etapă a Ligii I, subliniind că jucătorii săi vor să demonstreze că merită să joace în primul eşalon.

"Necunoscuta Timişoarei şi-a arătat colţii, prin organizare şi dăruire extraordinară, cu jucători care vor să demonstreze că merită să joace în Liga I. Noi am demonstrat astă-seară că Timişoara rămâne Timişoara. Lumea a venit aşa cum mă aşteptam la stadion. Zic că am etalat un joc destul de frumos, şi cu goluri şi cu ratări. Ne multe ori, cel care îşi doreşte mai mult. câştigă. Am crezut ş voi crede mereu în această echipă, acesta este spiritul Timişoarei. Doresc să rămânem cu picioarele pe pământ, să ne bucurăm cât trebuie şi când vin înfrângerile să suferim atât cât trebuie. Noi încercăm să chemăm fanii prin jocul nostru. Pentru mine obiectivul este ocuparea primelor zece locuri în Liga I", a declarat Velcea.

El a spus că sunt şanse foarte mari ca Dorin Goga să vină la Timişoara.

Jucătorul Cristian Bărbuţ s-a declarat extrem de fericit că a marcat la debutul în Liga I. "Sunt foarte fericit că am marcat şi este un debut foarte important şi frumos pentru mine. Calitatea mea de bază este viteza", a spus Bărbuţ.

Formaţia Dinamo a fost învinsă, vineri seară, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), de nou-promovata ACS Poli Timişoara, în primul meci al ediţiei 2013/2014 a Ligii I. Golurile au fost marcate de Szabolcs Szekely '39 şi Cristian Bărbuţ '63.

 
Tag-uri:
fotbal
,acs poli
,velcea

 

Versiune mobil | completa