Velcea spune că ACS Poli Timişoara nu se va apăra în meciul din deplasare cu CFR Cluj

de Marius Ţone - Mediafax

Foto: Publimedia (Istvan Szasz)

Antrenorul formaţiei ACS Poli Timişoara, Valentin Velcea, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că echipa sa nu se va apăra în meciul din deplasare cu CFR Cluj, programat, sâmbătă, în cadrul etapei a II-a a Ligii I.

"Aţi văzut-o pe Poli în liga a II-a cu o anumită tactică. În meciul cu Dinamo a fost alta, contra Clujului va avea o altă tactică, aşa cum consider că este nevoie. Mai sunt două zile până atunci. Cine va juca? Jucătorii care vor fi în formă la ora meciului, va conta şi inspiraţia antrenorului. Nu sunt adeptul ideii de a merge să mă apăr, ci de a juca fotbal", a afirmat Velcea, conform site-ului oficial al ACS Poli Timişoara.

Tehnicianul susţine că ACS Poli Timişoara trebuie să dovedească în partida de la Cluj că victoria din prima etapă cu Dinamo nu a fost întâmplătoare. "Mă bucură ideea că jucăm contra unei foste campioane, câştigătoare a trei titluri naţionale în ultimii ani. Este o nouă provocare pentru echipa noastră, pentru a ne arăta potenţialul şi a dovedi că prestaţia din jocul cu Dinamo nu a fost una întâmplătoare. Important este că în această săptămână, pe lângă aspectul fotbalistic, a contat mult să rămânem cu picioarele pe pământ. Din punct de vedere medical, situaţia la echipă este una bună. Sunt câţiva jucători care din punct de vedere fizic vor mai avea de recuperat. Aici mă refer la Keita, Gorobsov, Moldovan", a adăugat Valentin Velcea.

Fost component al formaţiei CFR Cluj, portarul Nuno Claro, aflat în prezent sub contract cu ACS Poli Timişoara, este încrezător într-un rezultat pozitiv al noii sale echipe. "Va fi un meci foarte dificil. Ne-am pregătit bine în această săptămână. Toată lumea ştie cine e CFR, chit că s-a schimbat mult, este o echipă nouă. Va fi un joc greu, dar nici pentru CFR nu va fi uşor. Mergem cu mentalitatea de a reveni de acolo cu un rezultat pozitiv. La CFR mai sunt puţini faţă de perioada în care am fost, doar vreo doi-trei jucători", a menţionat Nuno Claro.

Echipa ACS Poli Timişoara întâlneşte, sâmbătă, de la ora 21.30, în deplasare, formaţia CFR Cluj, într-o partidă contând pentru etapa a II-a a Ligii I.

 

 

Versiune mobil | completa