A apărut declaraţia de avere a mirelui: cât a mers darul la nunta la care Vanghelie a apărut cu elicopterul

A apărut declaraţia de avere: cât a mers darul la nunta la care Vanghelie a apărut cu elicopterul Foto: Mediafax//Ciprian Sterian

Nunta cu o mie de invitaţi pe care deputatul PSD Adrian Mocanu a organizat-o la Buzău i-a adus acestuia un câştig de 85.000 de euro.

"Dacă cineva crede că la Buzău se dau mii de euro la nuntă greşeşte", a declarat pentru gândul deputatul Mocanu. Acesta susţine în declaraţia de avere, postată pe site-ul Camerei Deputaţilor, că profitul net obţinut la nuntă a fost de 33.400 de euro şi 205.000 lei. Un calcul simplu arată că profitul per invitat se situează în jurul valorii de 350 de lei. "Aceştia sunt banii care au rămas după plata salonului şi a tuturor cheltuielilor aferente nunţii", a precizat pesedistul. Deputatul a depus la bancă toţi banii pe care i-a câştigat de pe urma căsătoriei.

Nunta a intrat în atenţia opiniei publice după ce preşedintele CJ Buzău, Victor Mocanu, socrul mare, a închiriat pentru acest eveniment patinoarul din oraş şi a invitat aproximativ 1000 de persoane. Senzaţie a făcut însă preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, care a venit la nuntă cu elicopterul. Naşul tinerilor căsătoriţi a fost primarul din Buzău, Constantin Boşcodeală. Un invitat special a fost preşedintele Senatului Mircea Geoană. Victor Ponta şi Liviu Dragnea nu au venit la nunta băiatului preşedintelui CJ Buzău.

 

 

Versiune mobil | completa