ANGLIA SUB ASEDIU. Povestea incredibilă a doi părinţi despărţiţi de fiica lor muribundă, în vârstă de doar o lună: „Suntem pe muchie de cuţit”

ANGLIA SUB ASEDIU. Povestea incredibil de emoţionantă a doi părinţi despărţiţi de fiica lor de doar o lună, aflată pe moarte. „Suntem pe muchie de cuţit. Este unul dintre cei mai bolnavi bebeluşi din ţară”

Părinţii unui bebeluş muribund, care are nevoie urgentă de un transplant, nu au putut fi alături de micuţa lor din cauza anarhiştilor, scrie Daily Mail.

Aceştia au ameninţat, luni seară, că vor intra peste paznici şi vor arunca cu cocktailuri Molotov în spitalul de copii din Birmingham.

Spitalul din Birmingham

Cei mai curajoşi dintre angajaţi au format un scut uman la uşile unităţii, iar poliţia a ordonat ca nimeni să nu mai intre sau să iasă din spital.

Această decizie i-a împiedicat pe Chris şi Julie Bryon-Edmond să îşi petreacă noaptea alături de Lottie, fiica lor de doar o lună.

A fost pentru prima oară când cuplul a fost despărţit de fetiţa născută prematur, la şapte luni, cu o malformaţie rară la ficat. Lottie este în capul listei de transplanturi şi va muri în câteva săptămâni, dacă nu va primi un ficat nou.

"E groaznic să ştii că un alt copil trebuie să moară"

Fetiţa suferă deoarece, în timpul sarcinii, în ficatul ei s-au acumulat cantităţi mari de fier. Niciunul dintre părinţii ei nu poate fi donator, deoarece Lottie este prea mică şi are nevoie de ficatul unui alt bebeluş.

"Anarhiştii ar trebui să vină să vadă costul egoismului lor", au declarat părinţii. Cei doi îşi păstrează, totuşi, speranţa. "În fiecare moment, eu şi Julie suntem euforici că Lottie nu a murit, deşi este unul dintre cei mai bolnavi bebeluşi din ţară", spune Chris Bryon-Edmond.

Poliţiştii strânşi în faţa spitalului

"Suntem pe muchie de cuţit. Mai avem doar o lună să-i găsim un ficat, iar lucrurile au scăpat de sub control. Ar putea fi prea târziu", spune Julie.

O mătuşă a fetiţei, venită din Spania special pentru a-şi vedea nepoata, nu a putut nici ea să treacă de anarhiştii strânşi în jurul spitalului.

"E groaznic să ştii că un alt copil trebuie să moară ca să o salveze pe Lottie", conchide Chris.

 

 

Versiune mobil | completa