Formula norocului: Cum sa castigi la loto din trei in trei luni

Formula norocului: Cum sa castigi la loto din trei in trei luni

Unii joaca toata viata la loto si nu castiga niciodata. Altii castiga cu primul bilet cumparat. Se spune ca loteria este un joc al hazardului. Matematicienii specialisti in probabilitati au demonstrat, insa, ca daca se urmeaza un anumit ritm, castigurile sunt garantate.

Deocamdata metoda a fost testata doar in America si doar la Loteria din Massachusetts. Astfel, genii intr-ale matematicii au descoperit o "slabiciune" a acestei loterii, scrie Boston Globe.

In mod normal, exista o sansa din peste 9 milioane ca cineva sa castige premiul cel mare. Dar dupa 3 luni in care marele premiu nu se castiga, loteria il "sparge" in mai multe castiguri mai mici, care vor fi diponibile in urmatoarele saptamani.
Daca un jucator nimereste 5 numere din 6 intr-o saptamana normala, poate castiga 4.000 de dolari. In saptamanile in care premiul cel mare este impartit, cu 5 numere nimerite din 6 se pot castiga pana la 134.000 de dolari. Secretul este cumpararea cat mai multor bilete si bifarea cat mai multor numere.
Matematicienii au stabilit ca, daca se cumpara bilete in valoare de 100.000 de dolari, sansele de castig sunt de 72%. Daca se pune la bataie jumatate de milion, castigul este garantat.
GS Investment Strategies, o casa de pariuri condusa de Gerald si Marjorie Selbee, a castigat in acest mod aproape un milion de dolari in prima jumatate a anului.
 

 

Versiune mobil | completa