ROMÂNII AU TALENT. Timişorenii au demonstrat încă o dată la preselecţii că Banatul e "fruncea"

ROMÂNII AU TALENT. Timişorenii au demonstrat încă o dată la preselecţii că Banatul este fruntea

Pe 3 si 4 septembrie, Opera Naţionala Româna din Timişoara a fost luată cu asalt de sutele de bănăţeni dornici să ia parte la show-urile "Românii au talent". Aceştia au aşteptat ore în şir în încercarea de a fi martorii celei mai tari emisiuni a momentului.

Pe scena Operei din Timişoara au urcat clovni, imitatori, magicieni, cântăreţi la fierastrău, numere de acrobaţie cu bicicleta sau monociclu, fanfare, dansatori şi cântăreţi.

Juriul emisiunii de la ProTV, Andra, Mihai Petre şi Andi Moisescu, a avut complicata misiune de a alege dintre numere dintre cele mai diverse, extrem de haioase sau emoţionante. "La fel ca şi anul trecut, Timişoara ne-a demonstrat încă o dată că românii au talent şi că aici vom găsi întotdeauna un public nemaipomenit. La începutul caravanei am spus că cel mai mult îmi doresc să fiu surprins. Şi asta s-a întâmplat", a declarat Mihai Petre.

Andra a rămas şi ea surprinsă de talentele descoperite în Timişoara. "Pe bună dreptate se spune că Banatul este fruncea, dar eu am mare încredere şi în ardelenii mei pe care îi aştept la preselecţiile de la Cluj", a spus membra juriului.

La fel ca şi în sezonul trecut Pavel Bartos, unul dintre prezentatorii show-ului, nu s-a sfiit să folosească recuzita concurenţilor. Acesta a încercat să facă şi el acrobaţii cu o bicicleta, dar talentul nu a fost de partea lui, aşa că a "reuşit" să iasă în viteză prin uşile glisante ale Operei.

Smiley a fost şi de această dată de partea lui şi l-a susţinut în toate încercările. Cei doi au fost şi subiectele unor copii care făceau caricaturi, rezultatul final făcând deliciul publicului.

Trupa coordonata de Edi Stancu a făcut show şi de această dată cu un super spectacol: "Povestea lui Harap-Alb", pusă în scenă special pentru acest spectacol. Dansatorii au reuşit să ridice sala în picioare şi să-i facă pe spectatori să danseze împreună cu ei.

În rândul publicului din Timişoara s-au aflat şi Maria Olaru şi Lavinia Milosevici, cele două campioane ale gimnasticii româneşti. Fetele au venit să-i vadă şi să-i susţină pe cei mai talentaţi dintre timişoreni. "Eu sunt din Bucovina, dar am venit să văd talentele Banatului. Invitaţia a venit din partea echipei cu care eu am rămas în relaţii foarte bune după participarea la <<Dansez pentru tine>>. Am venit împreună cu Lavinia să vedem live ce se întâmplă. Eram deja fane ale emisiunii din primul sezon, dar am fost curioase să vedem cum este realizată", a declarat Maria Olaru.

La show-ul de duminică seara, juriul şi-a părasit pentru câteva minute pupitrul pentru a urca pe scenă. După ce o seară întreagă Andi a fredonat o melodie cântată de CC Catch, colegii de echipă i-au făcut o surpriză şi piesa a început să răsune în toată sala. A fost momentul când acesta s-a ridicat de pe scaun şi s-a aşezat în faţa microfonului. În ajutor i-au venit Smiley şi Pavel Bartos care au încropit imediat o coregrafie. Dansul nu s-a terminat aici pentru că pe scena au venit şi Andra şi Mihai Petre. Mai mult, Mihai le-a oferit spectatorilor şi o lectie de salsa, iar momentul s-a terminat în pasi de dans şi ropote de aplauze din partea publicului.

După Craiova şi Timişoara este rândul Clujului să îşi etaleze talentele. Preselectiile pentru ardeleni vor avea loc marţi, 6 septembrie, începând cu ora 10:00, la Hotel Belvedere din Cluj.

 

 

Versiune mobil | completa