Scrisoarea de angajare perfectă? Ce a scris un american în scrisoarea de intenţie ca să fie sigur că primeşte jobul

Cine l-ar angaja pe bărbatul care se descrie „cinstit pentru că e capricorn” şi „deştept pentru că rezolvă orice cub Rubik” în scrisoarea de intenţie. FOTO

"Uitaţi de ceilalţi candidaţi. Sunt cel mai potrivit pentru jobul care îl oferiţi", astfel îşi începe scrisoarea de intenţie un bărbat care se semnează Roanald. Huffington Post a publicat o copie a neconvenţionalei scrisori în care bărbatul se recomandă într-un mod inedit.

Iată cum explică el organizarea la birou şi cum ar rezolva eventualele sarcini administrative ce i-ar putea fi trasate. "Organizat chestii? Bifat. Să dau telefoane şi chestii? Bifat de două ori. Să mă ocup de relaţiile cu clienţii şi tot rahatul ăsta? Mega-bifat. Să trimit faxuri şi chestii? Bifat, bifat, bifat".

Roanald nu uită să puncteze în scrisoare şi atuurile personale - înfăţişarea plăcută şi deşteptăciunea.Bărbatul precizează în scrisoare că este foarte chipeş "întrucât a fost ales Mister pentru doi ani la rând, cu două Miss diferite". El mai spune că este "ridicol de deştept încât poate rezolva orice cub Rubik" şi "empatic pentru că atunci când cineva plânge, el devine un bun prieten şi îi ascultă chestiile".

Bărbatul aflat în căutare de un loc de muncă precizează în scrisoare că angajatorii nu vor mai avea nevoie de CV-ul deparece descrierea pe care şi-a făcut-o este cuprinzătoare. "Sunt un om cinstit pentru că tatăl meu este bibliotecar şi sunt născut în zodia Capricornului. Sunt curajos. În weekend-uri fac legea pe stradă, dar nu port pelerină şi rahaturi de-alea. Sunt un om de încredere, oricând are cineva nevoie de ajutor, se poate baza pe mine", continuă să se descrie bărbatul.

Roanald îşi încheie scrisoarea de intenţie asigurându-i pe angajatori că nu trebuie să se mai deranjeze să îl intervieveze. "Mă veţi iubi, cu siguranţă", scrie acesta. Continunând ideea, el încheie scriind că ştie adresa companiei. Motivul? Este "foarte talentat la căutările pe Google" şi ştie zona pentru că "a mai mers la un spa din apropiere".

 

 

Versiune mobil | completa